Molnigt och halvklart till kvällen!

Ull Westling, marknadskommunikatör sociala media, sthlmweather, ootd

Dagens väder: Mulen inledning på dagen men på eftermiddagen blir det halvklart, 4 — 7 °C. Västliga vindar, 5 — 7 m/s. Solens upp och nedgång: Upp kl 7:13, ned 16:50. #sthlmweather

Mulet, varmt och blåsigt. Ja, känns som en dag att hänga kvar hemma och ”bara vara”.

Idag börjar det Kinesiska nyåret, fira getens år på någon av Beijing8 restaurangerna och avnjut den speciella nyårsmenyn innan ni på kvällen åker ut på Djurgården och gå på Cirkus och se musikalen Familjen Addams.

”De är för många av oss känd som den annorlunda – för att inte säga knäppa – familjen med lätt makabra levnadsvanor. Vi har sett den som tv-serie, som film och som tecknad serie. Och nu är det dags för musikalen Familjen Addams! Familjen Addams består av pappa Gomez, den sentimentala pappan, mamma Morticia, en sval men passionerad kvinna, tonårsdottern Wednesday, som är som tonåringen mest … eller kanske inte. Och Pugsley, lillebrorsan, som har en förkärlek för tortyrredskap. Hos familjen bor också Gammelmor Addams, Onkel Fester, som är kär i månen och Lurch, den lojala Frankensteinliknande betjänten, vars ursprung är okänt, men som möjligen kommer från ”andra sidan”. För naturligtvis umgås familjen även med de döda. Därifrån får man väl tro att även den vandrande handen, The Thing, kommer. I ett stort viktoriansk hus lever Familjen Addams sitt liv, allt medan de med glädje bryter mot normer och tjusas av det som de flesta av oss tycker är obehagligt …”

Dagens tips: Cirkus och se musikalen Familjen Addams. Biljetter köper du här.

Dagens outfit: Jeans, skjorta, kofta, kappa, dunväst, halsduk och boots. Glöm inte reflex! #ootd 

Ha en toppen dag och glöm inte att le mot varandra!

Lämna en kommentar