Snö, regn och sol!

Ull Westling, marknadskommunikatör sociala media, sthlmweather, ootd

Dagens väder: Snöblandat regn på morgonen som övergår i mulet till halvklart, 2 °C. Syd-sydvästliga vindar 5 — 8 m/s med upptill 13 m/s i byarna. Solens upp och nedgång: Upp kl 8:05, ned 15:56. #sthlmweather

Verkar bli en dag med ganska hyggligt väder om än rätt blåsigt. Och om värmen håller i sig kanske det inte blir så halt ute och då kanske det skulle vara på sin plats med en halkfri promenad, men ta med broddarna om du har.

Efter en stärkande promenad är man värd en semla om du inte tycker att det är för tidigt, den godaste lär finnas på ”Grillska Husets semla blev i ”Stockholms officiella semmeltest 2015” placerad 1:a plats bland flertalet deltagande bagerier. Testet utfördes av en expertgrupp bestående av konditorer, matskribenter mfl.

Nu bakar vi för fullt för att just du ska få smaka den bästa semlan i stan! Tänk på att det kan vara bra att beställa era semlor i god tid för att inte bli utan. Beställa kan du göra på plats i vår brödbod eller genom att ringa oss på  tel. 08 – 6842 33 64.”

MEN nu har jag fått reda på att de har stambyte i fastigheten så kaféet öppnar inte förrän 1 februari. Synd men det måste ju finnas massa andra goda semelställen, tipsa mig gärna om du hittar ett 😉 Eller så man helt enkelt vänta till Fettisdagen den 17 februari med att äta semla.

Hm, vilket uselt tips detta blev …

Dagens tips: Ut och promenera och njut av en slät kopp kaffe på något trevligt kafé.

Dagens outfit: Jeans, kängor, skjorta, kofta, dunkappa, mössa, vantar, halsduk. Ta med paraply man vet aldrig med vädret så här års. Glöm inte reflex! #ootd 

Ha en toppen dag och glöm inte att le mot varandra!

Lämna en kommentar